Nieuwe collectie Elvy tassen

Nieuwe collectie Elvy tassen

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de nieuwe collectie van Elvy ook in ons.....

Nieuwe collectie

 

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de nieuwe collectie van Elvy ook in ons assortiment hebben. De festivaltasjes zijn gemaakt van leer en kunnen crossbody gedragen worden.

 

ELVY TASSEN

Elvy is het tassenlabel van de Nederlandse popzangeres Laura Vlasblom. In 2013 bracht ze het eerste model ‘Janis littel festival bag’ op de markt, welke geïnspireerd was op de Poolse munitietasjes uit de Tweede Wereldoorlog. Een populair tasje voor festivalgangers, maar ook uitstekend te gebruiken tijdens het shoppen of een etentje. De tasjes van Elvy zijn compact en biedt de uitkomst voor als je geen zin hebt in een overvolle te grote handtas. 
 

ELVY TASSEN COLLECTIE

De collectie van Elvy is te herkennen aan de opvallende modelnamen. De verschillende modellen hebben namelijk de namen van Laura’s favoriete rockzangeressen, zoals Janis Joplin en Alanis Morissette. De crossover bags, shoppers en wallets hebben verschillende leersoorten en prints en beschikken allemaal over een eigen karakter, passend bij de Rockzangeres waarnaar ze vernoemd zijn. 
  • Style Alanis 
  • Style Janis 
  • Style Joni 
  • Style Melissa 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.