Onderhoud van jouw leren tas

  • Geplaatst op
  • Door Manon
  • 0
Onderhoud van jouw leren tas

Als echte TasjesFan wil jij jouw prachtige leren tas van Elvy, Myomy of Burkely natuurlijk alle aandacht geven die nodig is.

Om te bepalen welke aandacht jouw tas vraagt geven wij jou hieronder informatie en handige tips.

Onderhoud van jouw leren tas

 

Als echte TasjesFan wil jij jouw prachtige leren tas van Elvy, Myomy of Burkely natuurlijk alle aandacht geven die nodig is.

Om te bepalen welke aandacht jouw tas vraagt geven wij jou hieronder informatie en handige tips.

Het kan niet anders dan dat jij afgelopen zomer verliefd bent geworden op een tas van Elvy, zoals het model Rihanna of Janis. Jouw geliefde festivaltas is gemaakt van splitleer. Dit leer is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Hierdoor is het leer harder van structuur en is de kans op scheuren of beschadigingen het minst groot. Op het splitleer kunnen soms vochtplekken ontstaan door bijvoorbeeld regen. Geen paniek!  De tas neem je af met een vochtige doek waardoor jij deze plekjes eenvoudig verwijderd

 

Eindelijk heb jij de MYOMY Paper Bag in jouw bezit! Naast dat het een prachtige en tijdloze tas is, help jij om de wereld een stukje beter te maken.

MYOMY produceert namelijk design tassen van eerlijk verkregen leer. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. De dikte en souplesse van het leer zijn afhankelijk van de voorradige huiden. Daarnaast heeft het leer kras- en groeistrepen wat laat zien dat het dier geleefd heeft. Jouw MYOMY tas heeft hierdoor een uniek karakter en eigen look. Uiteraard wil jij direct met jouw Paper Bag op stap, maar niet zonder eerst ingespoten te hebben met een beschermende spray.  De spray zal jouw tas beschermen tegen vuil en vocht. Gebruik een spray welke geschikt is voor zacht leer, suède en nubuck.

 

De collectie van Burkely bestaat uit verschillende lijnen. Bij elke lijn gebruikt Burkely verschillende soorten leer.

Heb jij een tijdloze Burkely Vintage tas gekocht dan moet jij weten dat deze is vervaardigd uit Split Hunter leer: vol Karakter met een onderscheidende uitstraling waardoor jouw tas een stoere en ruwe look heeft. Jouw tas zal strak en stug zijn bij aankoop, maar door gebruik wordt het leer soepel.

Belangrijk is om jouw tas regelmatig in te spuiten met een spray die vocht en vuil weert. Wordt het leer van jouw tas wat ruw dan kun je een kleurloze vet gevoede crème aanbrengen. Wanneer er vlekken op jouw tas komen dan kun je een neutrale zeep gebruiken waarmee jij de gehele tas behandeld  zodat deze evenredig kan opdrogen

 

 

Ben jij als kersverse moderne moeder gevallen voor de Burkely diaper bag uit de Antique Avery collectie? Dan heb jij een luxe vol nerf pull up rundsleren tas aangeschaft welke onderhoudsvriendelijk is. Minder onderhoud betekent het ontstaan van een stoere look. Heb jij toch een kras of droge vlek op jouw tas die stoort, dan kun je deze wegwrijven met een kleurloze vet gevoede crème.

 

ls stijlvolle en trendy dame heb jij uiteraard een tas uit de Burkely Croco Chloe in jouw bezit.  Jouw tas is gemaakt van Soft Hunter leer in combinatie met een krokodillenprint. Het leer is onderhoudsvriendelijk waardoor jij meer tijd overhoudt om te shinen met jouw luxe “used look” tas.

 

Jouw keuze is gevallen op een tas uit de Burkely Magic Milou collectie en dat begrijpen wij als geen ander! Een tas van fijn Jeans Cross leer met een classy look. Het leer heeft een open nerf waardoor de kleurschakeringen duidelijk aanwezig kunnen zijn. Een tas die alsmaar mooier wordt naarmate jij de tas vaker gebruikt. Hierdoor heeft jouw tas geen intensief onderhoud nodig. Vettige crème of wax raden wij sterk af omdat deze juist vlekken op jouw tas kunnen veroorzaken.

 

Ongetwijfeld heb jij tijdens het festivalseizoen erg veel plezier gehad van de Burkely Festival Bag Studs, en is gebleken dat de Festival Bag een ideaal maatje is bij elke uitgaansgelegenheid. Net als jij moet de bag er dan tiptop uitzien. Behandel jouw bag daarom regelmatig met een carbon spray. De spray zorgt voor een onzichtbare structuur die beschermt tegen vocht en vuil.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.