Tassen weetjes

Tassen weetjes

Een portemonnee, sleutels en een mobieltje en ja hoor de mannen zijn ready to go! Maar de vrouwen daarentegen totaal niet, al gaat de vrouw van huis kan er nooit genoeg mee.

Een portemonnee, sleutels en een mobieltje en ja hoor de mannen zijn ready to go! Maar de vrouwen daarentegen totaal niet, al gaat de vrouw van huis kan er nooit genoeg mee. Hoe belangrijk is de handtas eigenlijk en waarom mag niemand er in kijken? We hebben een paar leuke handtas weetjes uit een onderzoek.

De tas is voor de vrouw veiligheid, het zit vol met praktische spullen en veel artikelen voor de uiterlijke verzorging. De handtas weegt gemiddeld 2,4 kilo, dat is aardig veel maar wel minder dan in 2007 toen stond de teller op 3,5 kilo!

Maar wie denkt dat de tas alleen als opslagruimte wordt gebruikt heeft het mis, een tas is de perfecte accessoire voor bij je outfit. Een derde van de vrouwen zegt naar de handtassen van andere vrouwen te kijken en een op de vijf van de vrouwen zegt een compliment over dit accessoire als de ultieme vleierij te zien.

De Nederlanders hebben gemiddeld 6 handtassen per huishouden, wat toch best weinig lijkt in vergelijking met Italië afhankelijk van leeftijd en inkomen ligt het gemiddelde daar tussen de 20 – 60 handtassen per gezin! Gemiddeld zitten er 15 verschillende artikelen in de tas en besteed een vrouw gemiddeld 76 dagen van haar leven met zoeken in haar handtas. Dat vrouwen van mode houden was wel duidelijk maar bij 14% van de bekeken tassen zaten wel een paar schoenen. Ook waren er veel extra kledingstukken te vinden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.