MYOMY

Geen producten gevonden...

Van het merk MYOMY verkopen wij diverse tassen. Waaronder het populaire model 'My Paper Bag'. Bekijk onze collectie hieronder!

My Paper Bag

My Paper Bag van het merk MYOMY is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze populaire tas werd 7 jaar geleden op de markt gebracht door het Nederlandse merk MYOMY. Behalve dat de My Paper Bag er erg mooi uitziet, is het ook nog eens een tas die voor beter leven zorgt. De My Paper Bag is namelijk volledig fairtrade. De tas wordt geproduceerd in India. Meer dan 100 gezinnen hebben inmiddels een beter leven dankzij de productie van deze bijzondere tas. In onze webshop verkopen wij verschillende varianten van de paper bag.

My Paper Bag: voor een betere toekomst

In de modewereld draait het voornamelijk om mooie producten. Maar hoe zou de mode eruit zien als we behalve het maken van mooie producten ook een bijdrage kunnen leveren aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en de aardbol? Met deze gedachte is MYOMY begonnen aan het ontwerpen en creëren van diverse tassen. In 2008 reist Hans Both naar India om fairtrade lederwaren producten te helpen om hun productie beter af te stemmen op de Westerse markt. Het idee ontstaat om een tas te ontwerpen waarmee met de producten fairtrade werkgelegenheid gecreëerd kan worden.

Het ontwerp van de ‘My Paper Bag’

Na het ontstaan van dit idee, was er een ontwerp nodig. Ramón Middelkoop heeft het ontwerp voor de paper bag bedacht. In de tram kwam hij een zwerver tegen met een papieren tas, een tas die we allemaal wel kennen. De papieren tas van de zwerver was oud en vies, maar het model van klassieke schoonheid. Deze tas was de basis voor het ontwerp van de ‘My Paper Bag’.

Razend populair in korte tijd

De paper bag werd al vrij snel opgemerkt door een Nederlands modejournalist. Zij schreef een artikel in Volkskrant Magazine over de nieuwe tas. Binnen één dag werden er vervolgens 900 exemplaren van de tas verkocht. Inmiddels is de Paper Bag van MYOMY in 7 landen verkrijgbaar!

My Paper Bag kopen?

In onze webshop is deze populaire tas in verschillende modellen en kleuren leverbaar. Bestel je bij ons op werkdagen voor 17.00 uur, dan ontvang je de tas de volgende dag al in huis! Betalen doe je gemakkelijk en snel via iDeal.

Lees meer