Zebra

Zebra tassen herken je direct aan de vrolijke, opvallende kleuren! Ben je op zoek naar een tas van Zebra? Bekijk ons aanbod hieronder!

Zebra tas kopen?

Zebra tassen komen steeds meer in opkomst. Het zijn vrolijke tassen met een mooi trendy kleurtje. Wie wil dat nou niet? De zebra tas is in meerdere kleuren te bestellen. Wanneer je de bestelling op werkdagen voor 17.00 uur plaatst, zorgen wij dat je tas de volgende dag al in huis is!

Kleuren

Een tas met een hippe kleur is mode in 2017. Met een Zebra tas ga je dus mee met de tijd! De Zebra tas is verkrijgbaar in onder andere de kleuren: blauw, geel, groen, oranje en roze. Met de extra sterke en mooie licht bruine kunstlederen handvaten gaat de tas erg lang mee. Een hippe kleur met een sterk kunstlederen handvat is de perfecte combinatie in 2017!

Al onze merken

Online verkopen wij vele merktassen, waaronder Giuliano en Burkely. Deze tassen hebben zijn van goede kwaliteit, en gaan dus heel lang mee. Naast de tassen kun je ook bij ons terecht voor een chique portemonnee, deze zijn net als onze tassen van kwalitatief sterk materiaal, waardoor ook onze portemonnees lang meegaan.

Cadeautje?

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriendin, maar weet je niet wat je moet geven? Dan is onze kadobon het ideale cadeau. Je kunt kiezen uit een kadobon van € 15,- € 25,- of € 50,-. Deze bon komt in een mooie envelop. Zo verras je iemand met een mooi gebaar en een prachtig cadeau! Op deze manier heb je ook nog eens een origineel geschenk voor je vriend, vriendin, kennis of collega.

Betaalmethoden

De Zebra tas kan je makkelijk en snel online bestellen.Het meest makkelijke is om via iDeal te betalen. Betalingen via iDeal lopen via een beveiligde verbinding. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Paypal, creditcard of een bankoverschrijving. Mocht je er niet uitkomen dan kan je ons altijd even een mailtje sturen via: [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0547-745070, op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 18.00 uur.

Lees meer