Verzenden & retourneren

Verzenden

Uw bestelling wordt bezorgd door de pakketdienst. Bij bestellingen vanaf € 0,- zijn de kosten voor de verzending binnen Nederland voor TasjesFan. Indien er niemand aanwezig is, dan wordt het pakket de volgende dag nog een keer aangeboden. Mocht er die dag opnieuw niemand aanwezig zijn dan kunt u het pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Wanneer uw betaling is bijgeschreven wordt uw bestelling, indien op werkdagen voor 17.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen op het door u aangegeven adres afgeleverd. 


Bestelling retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u naar Tasjesfan zijn voor onze rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Voorwaarden retourneren

- Het product dient voorafgaand retour gemeld te worden (zie "Instructies retourneren"). Niet voorgemelde retouren kunnen wij helaas niet accepteren.
- We raden aan om gebruik te maken van Track & Trace zodat u het pakket kunt volgen. Ongefrankeerde retouren of retouren onder rembours kunnen wij helaas niet accepteren.
- De factuur dient meegestuurd te worden met het pakket.
- Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het onbeschadigd in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om alle geleverde toebehoren zorgvuldig te bewaren. 


Instructies retourneren

Stuur een e-mail naar i[email protected] met gebruik van het volgende formulier:

Het retour formulier kunt u hier downloaden.